Over mij

Mijn achtergrond en expertise

Mijn naam is Eliza Koopman. Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste, waarbij ik me heb gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen. Na verloop van tijd besloot ik verder te studeren als natuurgeneeskundig therapeut, waarbij ik mensen al jarenlang help met hun gezondheid.

In mijn voortdurende streven naar kennis en groei, ben ik gestart met de studie Voeding en Diëtetiek. Sinds 2024 mag ik mezelf ook diëtiste noemen.  Mijn passie ligt bij het helpen van mensen met voeding en leefstijl, omdat ik geloof dat dit de basis vormt voor een goede gezondheid. In mijn praktijk combineer ik zowel de reguliere als complementaire benadering van gezondheid.

Ik geloof dat iedereen uniek is en daarom heeft elk individu een gepersonaliseerd behandelplan nodig. Ik vind het belangrijk dat adviezen dicht bij je eigen basis liggen. Mijn motto is dan ook “kleine stappen, grote resultaten”. Door samen kleine, haalbare stappen te zetten, kunnen we grote verbeteringen bereiken in jouw gezondheid en welzijn. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen op jouw pad naar een gezonder leven!

Eliza Koopman

Opleidingen

2015 – 2017

Schoonheidsspecialiste

2017 – 2020

Fysioreflextherapeut – voetreflextherapie

2018 – 2019

Medische Basiskennis

2020 – 2024

HBO Bachelor Voeding en Diëtetiek

Certificaten

Om ervoor te zorgen dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten in mijn vakgebied, volg ik elk jaar diverse bij- en nascholingen. Op deze manier houd ik mijn bestaande diploma’s up-to-date en blijft mijn kennis altijd actueel.

Zie hieronder een aantal specialisaties/ nascholingen. 

Scroll naar boven