Prijslijst

Tarieven

Prijslijst

Intake + directe tips en tricks voor thuis
€85.00
Een consult van 60 minuten incl. uitwerking voor thuis
45 minuten consult
€85.00
Incl. uitwerking voor thuis
20 minuten consult
€42.50
Incl. uitwerking voor thuis
Begeleiding bij afslanken (30 min)
Meet en weegmoment + ruimte voor vragen/ voortgang bespreken
EMB bloedonderzoek
€275.00
Incl. bloedprikken en uitslag met persoonlijk leefstijlboek
Voetreflextherapie
€65.00
45 tot 60 minuten
Goed van start traject
€225.00
Intake met directe tips voor thuis + 1 consult van 45 minuten met uitwerking voor thuis en 2x een consult van 20 minuten met uitwerking voor thuis. Consult met de bloeduitslag en een voedingsplan op maat. 2x een consult van 20 minuten incl. uitwerking voor thuis.
Aanbieding in combinatie met EMB Bloedtest
€450.00
Intake met directe tips voor thuis + bloedprikken voor het bloedonderzoek. Vervolgconsult incl. bloeduitslag en voedingsplan. 2x consult van 20 minuten incl. uitwerking voor thuis.

Vergoedingen

Vitaal Hoeksche Waard is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen waardoor vergoedingen mogelijk is. Voor diëtistische consulten zijn er geen contracten afgesloten met verzekeraars. Dit betekent dat je wel onderstaande vergoedingen ontvangt maar dit zelf moet declareren. Verzekeraars vergoeden mogelijk niet 100% van het bedrag, dit is per verzekering verschillend. Dit staat vaak duidelijk vermeld in je polis. 

Natuurgeneeskunde

Ben je verzekerd voor alternatieve geneeswijze? Dan is een vergoeding mogelijk voor voetreflex en EMB-testen. Bekijk hiervoor je polis om te zien hoeveel vergoeding je krijgt per behandeling. Dit is meestal tussen de €40,- en €65,- per keer. 

Basisverzekering

In het basispakket wordt per kalenderjaar 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering. Dit gaat van het eigen risico af, tenzij je valt onder ketenzorg. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen eigen risico te betalen. 

Ketenzorg
Diabetes Mellitus type II, COPD en hart- en vaatziekten vallen onder de ketenzorg. Deze behandelingen worden vergoed en gaan niet van je eigen risico af. Hiervoor heb je wel een verwijzing van je behandelende huisarts nodig. 

Aanvullende verzekering
Als je aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat je meer vergoeding krijgt voor dieetadvies. Bekijk goed je polis om te zien hoe dit geregeld is met je eigen risico. 

Scroll naar boven